Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία

Μην πουλάτε την πολιτική προσωπικών πληροφοριών μου

Στο Wox.gr, δεσμευόμαστε να σεβόμαστε το απόρρητό σας και να διασφαλίζουμε ότι έχετε τον έλεγχο των προσωπικών σας στοιχείων. Ως μέρος της αφοσίωσής μας στη διαφάνεια και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς περί απορρήτου δεδομένων, σας παρέχουμε την επιλογή να εξαιρεθείτε από την πώληση των προσωπικών σας στοιχείων.

Τα δικαιώματα απορρήτου σας

Ως χρήστης του Wox.gr, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μην πουλήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους. Αυτό περιλαμβάνει δεδομένα όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να σας ταυτοποιήσει προσωπικά.

Πώς να εξαιρεθείτε

Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας να εξαιρεθείτε από την πώληση των προσωπικών σας στοιχείων, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα από τα αφοσιωμένα μέλη της ομάδας απορρήτου μας θα εξετάσει το αίτημά σας και θα διασφαλίσει ότι τηρούνται οι προτιμήσεις σας.

Βεβαιωθείτε ότι παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες στη φόρμα:
1. Όνομα: Πλήρες όνομα ως περιέχεται στον λογαριασμό σας.
2. Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: Η διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή.
3. Αριθμός Ταυτότητας Πελάτη: Αν διατίθεται, προσθέστε τον αριθμό που σας έχει αποδοθεί από το σύστημα για ευκολότερη επαλήθευση.
4. Ειδικές Οδηγίες: Περιγράψτε οποιεσδήποτε ειδικές προτιμήσεις ή αιτήσεις σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας στοιχείων.


Προστασία του απορρήτου σας

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Με την εξαίρεση από την πώληση των δεδομένων σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες σας δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη για μάρκετινγκ ή άλλους σκοπούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας ή επιθυμείτε να ασκήσετε το αίτημα εξαίρεσης, επικοινωνήστε με την Ομάδα Απορρήτου μας στο privacy@wox.gr. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι τηρούνται οι προτιμήσεις απορρήτου σας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Για ενημερώσεις σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Εξετάζουμε και ενημερώνουμε τακτικά τις πρακτικές μας για να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωση με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς προστασίας δεδομένων και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα απορρήτου σας.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε το Wox.gr με τα προσωπικά σας στοιχεία. Δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας προστατεύοντας το απόρρητό σας και παρέχοντάς σας διαφάνεια και έλεγχο των δεδομένων σας.